Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntade på dig

Stått en timma och väntat på dig
Regnet blöter ned mina kläder
Känner hur det rinner innanför kragen
Varför kom du inte

Var det ett missförstånd?
Nej, jag förstår piken
Går sakta hem genom stan¨
olycklig




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-21 00:26



Bookmark and Share


  ULJO
Sorgligt, vemodigt.
2018-01-21

  Fulbergarn
så är de
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson