Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godnatt för ikväll.


Somna sakta

Nattskärrans kluvna ansikte
i sömnens urskogsglänta
glömskan vecklar ut sig
svamparnas rynkiga hattar, sporlagren, näten
småkrypens ivriga tystnad i mossan
djupt går skikten och sedimenten
jordarternas sammansättning
det tunga mullret som mer känns än hörs
när världen andas i sömnen
vrider sig om sin axel




Fri vers av Grävling
Läst 287 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-21 00:29



Bookmark and Share


  objekt3
det där mullret <3
2018-01-21

  catharina.jerbo VIP
vilken fantastisk beskrivning! "småkrypens ivriga tystnad" - JA! Just så! Underbart. Tack!
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling