Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns.


Ja, jag minns dina tårar.
Jag minns att jag drunk i dem.

Jag minns att jag tappade andan när du dog.
Som om du precis gav mig ditt sista andetag.

Jag minns att jag undrade vart du var en tidig morgon.
Jag minns att jag fick ett svar.

Jag minns dig som någon som fortfarande är kvar.
Kommer vara kvar ett tag.

Jag minns och det är allt jag har.
Tillsammans med dig.





Fri vers av Nerdissta
Läst 217 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-21 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta