Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid kontra liv


Det är inte tiden som går
det är livet som går

Detta värdefulla paket
som ibland ses som outtömlig

Tär på resurserna
skär av barken
vilar på lagrarna

Till vad?

Det är inte tiden som går
det är livet






Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-21 06:48



Bookmark and Share


  ULJO
Så fundamentalt och riktigt.
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP