Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland grenverken

I varje gren sitter en ful fågel

i varannan en vacker.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-21 07:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I en tredje en bigott en
2018-03-16

  Goraxy 89 Orion VIP
Flyg fula fågel flyg. . . . . etc
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt