Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vet jag

Det där leendet

Det spontana.

Det Hjärtliga.

Det som finns nu.

Bara nu.

En begränsad tid.

Det kommer jag att sakna.

Men bära med mig.

För alltid.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-21 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP