Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna på Lars Demian-"Fyllot och miss world"


Avlasta Änglarna!





Vi ligger där i rännstenen


Förr eller senare



Rik som fattig
Vem tänker på oss då?





Du har Gud i ditt hjärta


Lyssna



Lyssna på kärleken som lyser

Innan du väljer gå i mörker



Vi levande har den nåden nämligen




Valet!




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-21 11:29



Bookmark and Share


  Peter G VIP
en eftertänksam text med ödmjiukhet inför livets storhet!
2018-01-22

  Öknens Ros VIP
inför döden är vi alla lika.
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt