Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

January ...

 

 

 

Your honesty soothes my soul

enriches our life

worries slip through our fingers

we close our eyes

let the joyfulness immerse us




Fri vers av Rise Little One
Läst 370 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-01-21 16:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...man får fokusera på det viktiga...mycket vackert...
2018-01-25

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vackert!
2018-01-25

    Dan Myrbeck
So nice!
2018-01-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Lovely and Beautiful written poem!
2018-01-22

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En vacker ,mjuk och ärlig dikt!
2018-01-22

  Nils-Robert
Beautiful words enriches our souls.
2018-01-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2018-01-21

    ej medlem längre
En mjuk och kärleksfull dikt.
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One