Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vulkanutbrott under min hud

Du kysste mitt
höftben stilla och
lätt och kände
hur min kropp
vibrerade under
dina tunga andetag,

lika lätta som
fjärilsvingars
slag var dina
kyssar, och lätta
som en stilla vind
smekte dina
kyssar mig inatt,

men ändå så
har de makten att
få vulkaner att få
utbrott under min
tysta hud, och ändå

kan dina röda läppar
(åh så röda läppar)
ändå kan dina röda
läppar få mina
andetag att tveka,
hur kam dina läppar,
hur kan dina kyssar,
hur kam dina andetag,
göra så mycket med
så lite




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 517 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-21 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn