Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


kyssen

 

I varje avsked, förlåtande och besvarande på en kyss finns respekten. Den till självet och den andra. Och jag önskar att jag svarat bättre. I alla avseenden.

Hur vi möts i ett ögonlock och hur vi tillåter oss att invaderas av en annan och hur vi älskar gränslöst till dess vi förlorar oss. Och hur vi sen möts i var tanke, känsla och huvudlöst beteende. För att stå förlorande på ett slagfält där vi bär hem våra sårade. Begraver de som inte levde över slaget. Och sen. Var står vi då och gråter. På var sida om ett sund till olika kontinenter. Allt är inte svart eller vitt, jag vet, det har sagts mig förr. Och nu blir det löjligt liknande på ett märkligt sätt. Jag är svart och vit. Vit i det svarta. Svart i det vita. Och du är.

I varje möte, tillåtande och besvarande av en kyss finns respekten. Den till självet och den andra.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-01-21 19:28



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
tycker om den nära tonen närheten till en stor och omtumlande kärlek
svår att släppa taget om - kanske finns här mer att se?

instämmer i Goraxy 89 Orion -vi är sammansatta av ibland motsatta element - när vi lever den sanningen blir vi mer
älskvärda och förlåtande
2018-01-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Svart och vitt, positivt, negativt, ondska godhet, kärlek, rädsla behöver inte göra vår världsbild dualistisk. Vi måste förstå att vi är sammansatta av ibland motsatta element och att just detta gör oss mänskliga, älskvärda och förlåtande !
2018-01-22

    ej medlem längre
Sinnligt i en kamp om kärlek, om nära och avstånd.
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP