Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plundringen

Du slog hål i min vägg
Du stal ljuset i mitt liv
Du borrade långt innanför min själ
Du såg något som glänste

Du tog för givet att jag inte behövde det
Du tog det utan att ens fråga
Jag vågade inte säga emot
Jag såg du vandrade nonchalant iväg

Jag satte mig ensam på en stubbe
Jag grät till mörkret kom
I min ensamhet såg jag hur ni plundrade från mitt inre
Tills jag bara var ett tomt skal




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-21 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream