Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska, glömma och förlåta

 

 

I livet ingår det en massa ting 
som vi ska förstå och genomföra 
som vi ska behärska och lösa 
annars blir vi kallblodiga och slöa. 

I denna text vill jag påminna dig om 
av dem tre viktigaste förmågorna 
som tyvärr alla människor inte är 
av olika anledningar kapabla till att utföra. 

Men vi kan om vi bara försöker 
om vi bara vill förenas med andra 
så kan vi lära oss snabbt livets gåtor 
älska, glömma och förlåta. 

 

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 01 - 22)




Fri vers av Arnela
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-22 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela