Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snödriva

Jag är alla människor
du är också en av oss
sju dagar är allt jag har
jag ger dig ett löfte
om stillad oro
detta är vår enda räddning

Orden kan uttalas
på så många olika sätt
jag tror bara på
en utsträckt hand
jag skriver några rader
på en iskall toalett

Detta förbannade jävla vemod
som aldrig aldrig aldrig
tycks lämna mig
det skjuter mig i sank
lämnar mig åt mitt öde
i en snödriva norr om centrum




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-22 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP