Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomsteräng!

Tänk att få dansa i daggvått gräs.
Tänk att få skratta med dig.

Barfota virvlar vi runt med varandra.
Solen just vaknat och börjat vandra.

Högt vill jag sjunga min glädje till livet.
Än lever kärlek som oss blivit givet.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-22 10:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livsglädje, underbart!
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP