Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Januari

Bara januari,
men det återvändande ljuset har gjort
att blommorna sträcker på sig hoppfullt.




Fri vers av Feminaz
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-22 11:31



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Ja och förutom blommorna så börjar också vi människor sträcka på oss hoppfullt :)
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz