Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste och borde

Med själen är det så
att måste och borde inte är tillräckliga
När själen spritter till inför något
springer själen hälsosamt dit.
Själva glädjen i något
är hjulen framåt.




Fri vers av Feminaz
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-01-22 11:51



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Jaa för sjutton.
med själen är det så
att den är fortfarande
valp
2018-01-24

  aol
Ler gillar formuleringen,
2018-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2018-01-22

  Valter Örn VIP
Mycket bra formulerat om motivation och drivkraft :)
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz