Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö

det har snöat 10 cm till inatt

det är fint med snö

snö och några minusgrader är fint

så att det känns och syns att det är vinter




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-22 12:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar både snö och vinter.
2018-01-25

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag vill bara flyga söderut !
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP