Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tom bok

Jag räknar dagar pågrund av tristess
Är rädd för att jag ska behöva räkna år
Jag fäller tårar som droppar ner på golvet
Är rädd att de ska börja rinna.

Ensamheten sitter i soffan bredvid mig
Jag är rädd att den ska flytta in
Dagen är ett tomt blad
Jag är rädd att livet blir en tom bok.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-22 13:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gryningen är ett oskrivet ark
men du skriver under dagen
till kvällen är det fullt
med ord :)


2018-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Text som berör!
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream