Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhushåll


att vakna ensam är fortfarande lite av en chock
är inte van vid att inte kunna sträcka ut handen
och känna en varm kropp bredvid mig
allt jag känner nu är svala lakan
och jag vet inte längre om jag vill vakna
omgiven av tomhet
har väl alltid varit bortskämd
med tur i kärlek




 




Fri vers (Fri form) av Bobski
Läst 272 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-22 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bobski
Bobski