Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blev bara inte så

Du dansar barfota över splitter från dina krossade drömmar
Måste skära in, måste brännas och svida
Säg mig, efter allt slit, finns det numera något ställe på din kropp som inte ömmar?

Hade ambitioner, mål du ville nå
Efter alla dessa år finns bara skuggan av det
i ditt leende när du säger: "Men det blev bara inte så"
Finns alltid där för andra, din dans är inte bitter
Din dröm blev kärleken till oss
Och för det har vi dig att tacka för allt




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 529 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-01-22 15:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra denna också.
2018-01-24

  Prepilog
Helt underbar, den känns verkligen i hela kroppen. <3
2018-01-24

  KaffiTöisen
Så vackert formulerat! Älskart!
2018-01-23

  Terapipoeten
” Du dansar barfota över splitter från dina krossade drömmar” Så pricksäkert formulerat! JA, det svider!!
2018-01-23

  Solstrale VIP
Väldigt bra skrivet, laddat och säkert! :)
2018-01-23

  BenGust VIP
Finns en del som alltid finns där för andra, men som inget kräver i gengäld.
Tyvärr blir dessa få ofta utnyttjade av oss skitstövlar till människor.
2018-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om någon med stor betydelse!
2018-01-22

  Johan Strömstedt
En berörande text, fylld av ett allvar.

2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson