Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cyberman

Solen darrade, kanske till och med rös
och vinden splittrades i skärvor
de rev upp ett sår på min kind
men jag blödde bly
Klöv hårstrån från mitt huvud
men de var okopplade kablar
Det känns som att jag snubblar av jordens rotation
Assimileringen är nästan komplett
Visste ni att jorden inte roterar?
Den kvider

Hårddisken tar över och punkterar det mjuka hjärtat
Jag har aldrig känt mitt hjärtas lenhet förrän nu
Mina lungors döende ord:
SPRING!




Fri vers av Elin Jakobsson
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-22 16:03



Bookmark and Share


    FS2003
Dr who ??
2022-05-21

  TrollTörnTrappan VIP
Inlevelsefullt porträtt av utomjording!?! Spännande hur vinden kan splittras o solen darra...
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Elin Jakobsson
Elin Jakobsson