Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är

Alltid utlämnade

Åt det främmande

Vi är

Alltid i osäkerhet


Alla betyder allt

Men på samma gång inget

Fast som tur är

Är vi vad vi tror

Och inte vad vi är




Fri vers av Somatisering
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-22 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somatisering