Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oviss framtid, men ändå ...

Imorgon är en annan dag,
en framtid som väntar mig,
en annan som väntar dig,
kanske korsas våra vägar,
för många är vägen krokig,
en del har silverskedar,
men styrkan finner du i de svåra stunderna,
en oviss framtid, men ändå ...

...du får inte ge upp ditt mål,
hur svårt det än det verkar vara.




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-22 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm