Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två fångar på rymmen. Två fångar bakom muren.


Vid korsningen



har du också drömt
om en väg utan slut,
eller längtar du hem,
- ”längtar du hem?”

jag känner havet i vinden
varje väg har ett namn
allt man har är en vän
allt du var var min vän.

så spring nu du som har nått kvar
så springer jag i år och dar
så snuten aldrig hittar mig
det går nått år sen tar de dig

all lycka och fridens vita liljor
som det heter.


Ha de
amen

















Fri vers (Fri form) av Tyko
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-22 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tyko
Tyko