Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att se

Att se
sanningen
i orons snålblåst

Att se
barnets gråt
genom åldrat ansikte

Att se
obehagets automatiska
varnings skylt

Att se
själens fönster
blommorna på fönsterbrädan




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-22 21:17



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Förmågan att se är en fantastisk gåva!
2018-01-23

  Goraxy 89 Orion VIP
Att se
är att vara Iakttagaren.
Vara iakttagare är det förnämsta en människa kan vara !
2018-01-23

  morgonstjärna VIP
insiktsfullt
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP