Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inombords

Inombords bär man närvaror
en ständig existens av bilder känslor människor
en referens
av röster syner dofter vind i hår
segel vågor klippor
fågelsång
som skogar myr och fjäll
som tranedans
och dina fötter som traskar därunder dig på gräs i snö
iskalla kinder och sprängande tår
solsvettig hud
förstulna blickar kramar smek
munnar ögon läppar
födsel
fingrar som håller
barn och skratt
musik och glädje musik och sorg
ett sista leende
vännen som dog när du höll
sångerna orden
klarinetten

Ännu en tid skall närvaron finnas där
gnistrande för dig
innanför bakom din panna




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-23 00:24



Bookmark and Share


    Melona
Du skriver som alltid magiskt och närvarande om livet och jag är glad och blir oerhört rörd och tacksam över att få ta del av din poetiska kraft och värme som människa!
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP