Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om det inte vore för henne

skulle jag inte vilja leva sa Adam till sin näst bästa vän
om Eva
För hon är mitt allt
Den som värmer mitt hjärta när det känns mörkt
och kallt
För aldrig att hon i såren häller på mera salt
Och det oavsett vad jag har gjort eller vad som än
har hänt
Stort som smått
Så för mig är hon det vackraste som finns
och har varit så, så länge jag minns
Ända sedan vi två var små har det varit hon och jag
Så om hon en dag kommer att svika mig
kommer jag självklart att bli ledsen och inte det
minsta glad
Men jag kommer att förlåta henne då jag älskar henne
så otroligt mycket
För sådan är ju jag
Den som kan förstå att ibland måste man kunna umgås
med flera människor än två
Så vad hon än tar sig för så är jag på hennes sida
För det sista jag vill är att hon ska behöva lida
För aldrig att vi två på varann har hållit på och bråkat
och kvida
Nä.det känner vi varann för väl för än att hålla på med
Men jag kan se på hennes kroppspråk när hon tycker
att saker och ting börjar att bli jobbiga
Det är då som jag automatiskt lämnar henne lite ifred
Ger henne lite Space
Så om det inte vore för Eva här i Edens lustgård
Här i paradiset vore jag nog inte en människa
av the human race
Utan någonting helt annat…

Ken Cassel
23/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-23 04:39



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Super toppen skrivet, gillar =)

2018-01-26

  ResenärGenomLivet VIP
Vissa människor betyder mer än andra för oss...men om man hamnade på en öde ö så skulle man nog inte ha något emot nästan vem som helst som sällskap...man skulle kanske lära sig att samsas för att kunna överleva...
2018-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel