Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens bröd

Så ta en tugga
Förmodligen två
Ja kanske fler än så

Varje dag bakar du ditt dagsrecept
Som blir dagens och morgondagens energi




Fri vers av Feminaz
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-23 10:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt !
2018-01-24

  Syrran77
Tänkvärt!
2018-01-23

    ej medlem längre
Ja bröd hör till den dagliga födan, det är svårt att vara utan.
2018-01-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra liknelse!

Med bra val blir degen bra
annars är den inget att ha.
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz