Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt, jag trodde bättre om dig

Jag sa aldrig ”ta mig tillbaka”
Jag sa aldrig ”låt oss testa en gång till”
För jag kan väl fatta
När någon vill och inte vill

Men jag trodde på dig
När du sa ”jag är din vän”
Sen försvann du från mig
Såg dig aldrig mer igen

Förlåt, jag trodde bättre om dig, men
Det här kan du inte ta tillbaka
Det sista som du gjorde mot mig
Det är sista gången som du sårar mig

Förlåt för att jag litat på dig, men
Jag trodde att du var för mera
Att dina ord betydde nånting
Men nu vet jag ingenting

Du vill inte prata med mig
Vill inte säga hur du känner
Kan inte lite på mig när
Jag säger att vi är vänner

Vad tror du kommer hända?
Snälla kan du säga det till mig?
Vad är det du är rädd för?
Varför får jag inte veta nått om dig?

Förlåt, jag trodde bättre om dig, men
Det här kan du inte ta tillbaka
Det sista som du gjorde mot mig
Det är sista gången som du sårar mig

Förlåt för att jag litat på dig, men
Jag trodde att du var för mera
Att dina ord betydde nånting
Men nu vet jag ingenting

Men snälla kan du lita på mig
Snälla kan du ta tillbaka
Orden som du aldrig sa
Och snälla kan du visa för mig
Att du inte ska försvinna
Att det ändå kan bli bra

Förlåt, jag trodde bättre om dig, men
Det här kan du inte ta tillbaka
Det sista som du gjorde mot mig
Det är sista gången som du sårar mig

Förlåt för att jag litat på dig, men
Jag trodde att du var för mera
Att dina ord betydde nånting
Men nu vet jag ingenting




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Andreek
Läst 385 gånger
Publicerad 2018-01-23 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreek
Andreek