Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattfärd

 

Vår resa har börjat

vägen kantas av

magiska snöklädda träd

vackert inramade i svart

Ett vinterlandskap

som dignar av drivor

breder ut sig

Vi kör sakta

möter himlens stjärnor

låter dem lysa

upp vår färd

Så vackert det är

när allt landar inombords

naturens underbara gåvor

framför våra ögon




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-23 11:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...det är så vackert...vad kan man mer än att njuta...:-)
2018-01-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om naturens magiska inverkan!
2018-01-23

  ULJO
Så vackert. Ett vinterlandskap.
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP