Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leviterande Idiot

Levde för mynten i slutet av månaden,

Arbetade sönder hela sin varelse för myten,

Att känslan av mening går att köpa,

Att självförverkligande tappas upp på flaska,

Guldet runt halsen blev snaran som lyfte dig från marken, och nu är du bara en leviterande idiot,

Utan fötterna på jorden.




Fri vers (Fri form) av Elias N. Lockne
Läst 449 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-23 11:25



Bookmark and Share


  E L Lockne
En livsvisdom som dessvärre många missar. Du har fångat essensen! Bravissimo!
2018-04-09

  KattenKin VIP
Suveränt sammanfattat. Varje rad i perfekt balans som bygger upp det som slår undan fötterna på så många.
2018-02-11

  Seremia
Riktigt bra avslut, gillar verkligen "Guldet runt halsen blev snaran som lyfte dig från marken"
2018-01-25

  Kungskobran VIP
Leviterandes psykologi
i parapsykologins idioti
gör ingen människa fri

2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Elias N. Lockne
Elias N. Lockne