Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektion



Det var inte roligt
alls icke så
längtade att hoppa
men benen ville stå

klagade och gnällde
men tänkte lite till
hur det skulle vara
att tvingas sitta still

det är roligt igen
visst är det så
behöver inte hoppa
glad att jag kan gå




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2018-01-23 11:34



Bookmark and Share


  aol
Så kloka ord
2018-05-08

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärd text...det är bättre att vara glad för det man kan än att vara sur för det man inte kan...
2018-01-25

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Livsbejakande text! Tack !
2018-01-24

  Respons VIP
Verkar vara en glädje i att anpassa sig efter omstänigheterna
2018-01-24

  MALVAA VIP
man ska inte tvingas sitta stilla om man inte själv vill
annars blir resultatet som oönskade gej :)
2018-01-24

    Peter Söderqvist
Fina reflektioner. Texten ger en känsla av ljus i mörkret.
2018-01-24

  Blomma-Stjärna VIP
wow! Ja livet är så härligt äventyr att vi inte kan haka upp oss på skavanker - hälta eller stelhet, vi får integrera våra besvär med vad vi kan -
men
förlora inte hoppet helt och hållet - microhoppa
eller tänk att du hoppar!
2018-01-23

  Olof Lagerhorn VIP
Händelser som den du beskriver, gör att man får proportioner på vad som är viktigt och värdefullt i livet. Fint berättat.
2018-01-23

  Maria Sundelin VIP
Man får vara glad åt det lilla
Kramar
2018-01-23

  M.Eta
Fint att inte ge upp utan vara tacksam för det man förmår!
2018-01-23

    ej medlem längre
Tacksamhet är en fin egenskap!
2018-01-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Tänkvärd och bra text! Ibland får man vara nöjd med det man klarar av. Det kunde vara värre.
2018-01-23

  StinaJ VIP
Tänkvärd text om livets olika förutsättningar. Allt blir inte riktigt som man vill, men det blir så bra som man gör det.
2018-01-23

    ej medlem längre
Du berättar mycket med dina ord.
2018-01-23

  Kungskobran VIP
Man lever inte på hoppet när man,blir äldre.
Fyndig text.
2018-01-23

    Havsvind
Bra liknelser. Känns som du satte ord på mina känslor.
2018-01-23

  Gunnel Eriksson VIP
Klok och rolig.
Jag fnissande igenkännnde
när jag läste.
2018-01-23

  Niliboy
Roligt på min ära, så det så!
2018-01-23

  ULJO
Klokhet i dina ord
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP