Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankele logisten




Helpo är inte lätt

Blåsningen drar åt
olika håll

Blåstången torkar

luktar salt

från de dödas tårar


Därför lever vi

i det turkosa
unkna akvarierummet

därinne simmar
språket omkring

Och längtar att bli
uppäten av hungriga läppar

Du också- innan ljuset tar fart
och bränner ut oss.

Lätt är inte helpo- det är tungt
som saltet från en torkad tår

Upplöst i ett Turkosaste akvarium
som någonsin har skådats

inuti de bortglömda orden

Vi bär det med oss

innan minnet far iväg
ibland molnen

*

Och blir till toner
ifrån en rispande gren
i vinden. ..

På en bortglömd ladu
-gårdsvägg

Med ditt namn inristat.















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-01-23 11:36



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En poesi, som talar till mitt innersta.
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP