Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLVDANS

 





 
 

ÄLVDANS

Smyg dej till skogens glänta
sätt dej under en gran och vänta

Snart så kan du se älvorna de små
dom dansar i ring och mest på tå

Lyssna till bäckens porlande ljud
där näcken spelar för sin brud

Naken är hon detta vackra skogsrå
hon tillhör skogen och är svår att nå

Njut en stund av allt du ser och hör
dra dej sedan sakta tillbaka innan du stör

 

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-23 12:50



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Magiskt ögonblick...fint och fantasifullt...
2018-01-25

  ULJO
Så gåtfullt och vackert.
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP