Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Töväder

 

Vintern ger vika

Värmen kommer så sakta

Snart är våren här




Bunden vers (Haiku) av StinaJ VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-23 15:16



Bookmark and Share


  aol
Känner din längtan i din fina haiku,
2018-01-29

  ResenärGenomLivet VIP
Det känns verkligen så just nu...bra haiku...
2018-01-25

  ULJO
Ja imorgon ska det bli 7 grader varmt. Våren kommer snart och är efterlängtad.
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP