Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dumbristig

drömmer stegrar
ivrigt intensivt flimrande
skingras retirerar
lider vanmakt irrande

vad jag såg vet ingen
varken astralrike
eller gudar däri

arketyper
vilka typer




Övriga genrer av ruddy good
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-23 15:54



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Jungs arketyper faktiskt bra detta
<3
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

ruddy good