Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fjärde försöket.


Ack och ve..

Ack och ve..
Vem vet vad som kommer ske
när hela livet hamnat på sne.
Utan någon som står breved
ensam kvar med alla kval,
med få val att kunna ta.
Får en ta alla världens problem,
och sen förväntas du att le
som om inget sker.
Men egentligen vill du bara gråta,
banka huvet i väggen och sluta påta,
alla världens problem tynger dig ner.
Så slappna av, sluta va en slav
och släpp alla krav.
Hitta ditt innersta hav,
fyllt av tankar, känslor
och ditt jag.
Låt vågorna föra dig bort,
från strandens levande flock.
Till havsdjupets tysta håla,
mörkrets enkla boning,
fri från krav och svåra val.
Där vill du bo,
och låta världen runt omkring dig
bara bero.




Fri vers av Ehuru Manure
Läst 245 gånger
Publicerad 2018-01-23 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ehuru Manure
Ehuru Manure