Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens då!

 

Som om jag ville

du skulle möta mig

naken

under sommarens glöd

drömmer jag var natt

hur dina ord

brände min hud

 

som om jag aldrig

kunde sluta

se mig om

efter dina steg

där staden var som tätast

kunde jag aldrig

hitta dig igen

 

inte ens i natten

kunde jag fånga dig

inte ens då

man talade om dig

som den stjärna du var

inte ens

i stunder av längtan

i filmerna jag såg

i ensamhetens nersuttna

soffa

inte ens då!

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-23 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP