Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Jag brukar sova med öppna ögon.
Rummet stelnar, becksvart.
Kan du snälla lämna ett ljus tänt.

Den mörkaste himlen.
Svart.
Jag bryter inuti, kan du känna det?
Tro på lögnerna.
Mina snabba hjärtslag, ett eko.
Det färdas runt.
Finns inget slut, i det svarta rummet.
Som, den mörkaste himlen.

Kan du snälla lämna ett ljus tänt.

Ett litet sken, ett svagt ljus.
Jag ser det.
Jag ser dig.


-Skriven 2013-




Fri vers av KaffiTöisen
Läst 394 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-23 18:36



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Vackert! :-)
2018-05-09

    ej medlem längre
En text som känns...flämtande låga i det krävande mörkret...fint
2018-01-26

    ej medlem längre
bra text kaffitöisen.
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

KaffiTöisen
KaffiTöisen