Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Driping from my hart

As singel drops tap my window.

My therapy is your skin on mine.

Like silk woven cloth, soft.

Be mine and i'll be yours.

Hold me forever and i hold you.

Love




Fri vers (Fri form) av James Gija Bollea
Läst 306 gånger
Publicerad 2018-01-23 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

James Gija Bollea
James Gija Bollea