Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inte direkt gödslat med limerickar på sista tiden, så här kommer en liten flyktig med en knorr


Besparingar & försummelse - limerick

 

En svinbondes son från Mendoza
i spargrisen la (som var rosa)
sin veckopeng, tian
och stängde sen stian
men glömde desvärre att låsa




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-01-23 20:40



Bookmark and Share


  tom boreland
en hele utav de våra
som kom bortifrå borros skåra
han geck å gnydde
te Stockholm han flydde
å tystnaden la sig i gåra

2018-01-29

  limerick
Svinaktigt rolig, månne inspirerad av min gamla limerick Svinaktigt från fotbolls-VM i Tyskland 2006?

En straffläggare i Hertha Berlin
fick alltid en knorr som var fin
så fort han slog bollen
tappa´målvakten kollen
ty den sig vred som en svans på ett svin.


2018-01-24

  walborg
limerick skall det stå - har så bråttom med fingrarna ....
2018-01-24

  walborg
Perfekt limrick och rolig!
2018-01-24

  lodjuret/seglare VIP
Den får tre röda rosor o fyra gula.
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP