Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterspel


du gillar hur jag

får slicka i mig svetten från din kropp
den flödande vätskan vid innanlår samt sköte

masserandes vart en utav dina muskler et leder
med toppen av tungan, mun samt fingrar

efter du knullat vilt
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-24 00:01



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Ett bra sätt att få den förädlade människan tillbaka efter att hon slutat njuta av hennes "djuriska jag"?Du lyckades fånga stundens poesi tack för att du delar med dig
2018-01-27
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP