Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om rymden.

Det finns en annan planet
utmanande som gör mig rädd,
så påtagligt tanken klarnar
som en soluppgång i evigt kosmos

Från den yttre rymden,
mot min inre klippa:
siktat, riktat från planeten X

Relationer, sex, kan vara så:

Tilliten är modet att finnas till
Spänningsdjupet, ett öga för det osedda
Visheten finns där emellan
bruten som själva rymdljuset

En och annan
kroppsligt förefintlig
utan intellektuella vapen lever i det blå

i frihetens befullmäktigande,
ruvar på en invasion av tredje graden




Fri vers (Modernistisk dikt) av Botox
Läst 525 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2018-01-24 00:27



Bookmark and Share


  H.C.B
Den här texten håller hög nivå. Fick mig att tänka till. "mot min inre klippa" var bra formulerat. Applåd!
2018-02-11

  lodjuret/seglare VIP
Att läsa en text och tycka om den eller inte, är det relevant? Kanske, men har en väl engagerat sig, då är en väl även som infångad, fast?
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Botox