Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stava rätt - så kommer det en skvätt...

Stava rätt - så kommer det en skvätt
Förlösande text av orgasmiska ord
Kvinnans safter - hennes Moder Jord
Explosiva krafter ryckandes
En guldåder smyckandes
Hud och bara ben
Åtföljt av flämtande sen
Väcker vulkanen inom Väckelseord;
kom kom Denna kvinnliga dryck
Om man rätt punkter tryck
Poetens alfabet- tungotalens rätt
Därefter serveras njutlig efterrätt

 

Bild: Min fotokonst https://www.instagram.com/kristina0179/

 

 




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-24 01:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale