Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

One Night stand


Känslokallt hård 
i varmt möte 
Ej lovat emotioner 
Till den tjänstvillige söte




Bunden vers (Rim) av Valkyria-Fatale
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-24 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale