Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har för sanden

Jag har för sanden
stått på stranden
räknat kornen
uti handen
vandrat fram när andra stannat
famlat hamnat uti famnar
hamlat delar av mig själv
som inte passat
svassat tassat, anpassat
efter andras anspråk språkade i andnöd
efter andetag i andtorfts
luftfuktiga kippande läppars
kämpande
att få vara allt annat än kamp
att annorlundskapen släppa
täppa alla hål lämna alla bål
att bränna allt som känns på
ämnad att vara en som
känns som
den som
är som
en av
dom




Fri vers av Linnea Risinger
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-24 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linnea Risinger
Linnea Risinger