Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sedan ler man igen

 

Jag vet inte varför jag skrev min text, 
men ibland är man i det mörkaste 
av det mörkaste och irrar omkring
Där och då ska man skriva av sig
Sedan ler man igen




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-24 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale