Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inget svar att ge om varför detta verk här nu visas. En funnen text i arkivet, som i offentligheten aldrig prisats.


Fulölen på nedersta hyllan...

Nu jävlar åker knytnäven mot bord 
Visst, trampa på en ynklig myra 
Men vad gör ni när vi är tjugofyra- 
Tusen och åter många flera 
Vi reser oss och ej mer tolerera 
Dags för överklasseliten 
att smaka lite på skiten 
Du skriver spottar, jag skriver spyr 
Låtom de smaka av kroppsliga 
vätskor från livets systembolag 
ej i butelj, utan fulölen 
på nedersta hyllan som de avskyr 
Och vi lyfter inte hatten 
Vi polerar inga skor 
Hemlösa på en bänk om natten 
Underklassen, 
som inte i "fina stadsdelen" bor

 

//Har inget svar att ge om varför detta verk här nu visas. En funnen text i arkivet, som i offentligheten aldrig prisats. //

 

Bildkälla: https://i.ytimg.com/vi/pQzcV9hRJpY/hqdefault.jpg

 

 




Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-24 01:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale