Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillvaro (hem?)

Hemma

är

asfalten.

Promenaden.

Strävsamheten.

Skuggorna

Under bron

Bortom huset.

Där ingen går.

Där jag är ensam.

Där olycklig krockar med lycklig.

Där kablar och rostigt stål trängs med nedklottrade tegelväggar.

Där asfaltblommor tränger upp mot alla odds.

Där

har

jag


spenderat

min

Värdefulla

tid.

Slösat

Min

Stund



Jorden.






Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-24 07:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tydliga bilder. Bra text.
2018-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP