Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när försvinner


skadd

skadan kvar

har varat så länge att

hålet är lika illa

skuggan skymmer allt liv

normalt är det inte det du lämnar efter dig

en rest

en reste nous

i väntan på

vederkvickande

vår vår




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-18 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly